navbar.frm 20190426 /woerden/vereniging/lokatie/index.nav
Groot onderhoud . . . Ronde elke zondag 11:00 145.475 MHz . . . Wekelijkse ether ontmoetingen donderdag avond 20:30 uur 145.450 Mhz . . .
W

Onze aktiviteiten en bijeenkomsten vinden plaats in:

FCJV Ontmoetingscentrum "De Badkuip"
Boerendijk 32, 3443 AH Woerden
Tel: 0348-418772
De deuren zijn open om 19:30 uur
De bijeenkomst start om 20:00 uur


Ontmoetingcentrum De Badkuip

De Badkuip bevindt zich op de hoek van de Boerendijk en de Hoge Rijndijk/Prinsenlaan. U parkeert uw auto op het parkeerterreintje aan de ZW kant van de kruising. Vanaf het parkeerterreintje loopt u tussen de gebouwtjes door.
De ingang van het linkergebouwtje ligt achter het gebouw. Letop u moet NIET bij K77 zijn.

Vanuit Harmelen, Kamerik, A2

Volg de richtingsborden 'Zegveld'. U volgt de weg tot de rotonde bij het winkelcentrum Tournoysveld. Neem de rotonde voor drie kwart. Over de brug van de Oude Rijn, bij het stoplicht rechtsaf en direct daarna linksaf het parkeerterreintje opdraaien..

Vanaf A12 (Utrecht - Gouda - Leiden) en Linschoten

U volgt de borden 'Woerden-west' (stoplicht links). Bij de rotonde rechtdoor, onder het spoor door, bij stoplicht rechtdoor. De volgende rotonde rechtsaf. Vlak voor het stoplicht het parkeerterreintje rechts opdraaien.

Vanuit Zegveld en Bodegraven, langs de Rijn (N458)

U rijdt richting Woerden. Op de rotonde bij het winkelcentrum slaat u rechtsaf. Over de brug bij het stoplicht rechtsaf en direct daarna linksaf het parkeertereeintje opdraaien.

Reizen per spoor?

Geef ons een berichtje, dan haalt iemand u af.